Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Κλαβέρ και αυτός περιμένει την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός δεν ανησυχεί για την περίπτωση του Κλαβέρ, την ώρα που η Μπαρτσελόνα παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Κλαβέρ και αυτός περιμένει την Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει την αισιοδοξία του για τον Βίκτορ Κλαβέρ, η αλήθεια είναι πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά όσο δεν τελειώνει οριστικά το θέμα τόσο υπάρχει η αγωνία μήπως κάτι... στραβώσει.

Το Contra.gr πρώτο αποκάλυψε για σφήνα της Μπαρτσελόνα για τον Ισπανό φόργουορντ. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, ο Έλληνας προπονητής εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει μαζί του τον παίκτη, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Βαλένθια αποτέλεσαν τροχοπέδη.

Η Βαλένθια είναι η ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του Κλαβέρ στην Ισπανία γι' αυτό και η πρόταση της Ρεάλ έπεσε στο κενό. Οι πρωταθλητές έδιναν περίπου 500 χιλιάρικα για να τον αποκτήσουν, αλλά η Βαλένθια αξίωνε ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων. Κάπου εκεί μπήκε και η Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις δίνοντας μάχη με το χρόνο. Οι Καταλανοί ξέρουν ότι όσο καθυστερούν τόσο ο παίκτης πλησιάζει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο Μπαρτζώκας να έχει ζητήσει από τον Ισπανό λίγες μέρες υπομονή, αλλά και ο ίδιος θέλει να τελειώνει σύντομα το θέμα και να καταλήξει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Η Μπαρτσελόνα ευελπιστεί ότι έστω την ύστατη στιγμή θα καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις της Βαλένθια και θα τα βρουν στο οικονομικό ώστε να κάνουν δικό τους τον Βίκτορ Κλαβέρ. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον παίκτη και είναι δεδομένο πως αν δεν... στραβώσει κάτι, θα τον ντύσει στα πράσινα. Είναι λογικό να υπάρχει αγωνία από τη στιγμή που οι "μπλαουγκράνα" θέλουν διακαώς τον παίκτη, αλλά από την ελληνική πλευρά υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα ότι τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οσον αφορά στον ίδιο τον παίκτη, εννοείται πως δεν λέει "όχι" στην προοπτική να παίξει στη Μπαρτσελόνα και θα περιμένει λίγο ακόμα για να δει τις εξελίξεις και τι θα του προσφέρουν οι φιναλίστ των εφετινών τελικών της ACB. Ο Κλαβέρ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το... παραθυράκι για Μπάρτσα, κοιτάζει μήπως πετύχει το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του.

Το θέμα πήρε διαστάσεις σίριαλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χαλάει. Και το τονίζουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός περιμένει, είναι αισιόδοξος και ευελπιστεί ότι θα μπει ένα (αίσιο) τέλος με μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή. Από την άλλη, βέβαια, η Μπαρτσελόνα είναι σκληρό καρύδι. Ίδωμεν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φουλ για Κλαβέρ ο Παναθηναϊκός, σύντομα τελειώνει το θέμα

Ελπίδες για Κλαβέρ μέσω Βαλένθια

News 24/7

24MEDIA NETWORK