Ο Πεδουλάκης δεν είναι λύση ανάγκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αποτελεί λύση ανάγκης για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το καλοκαίρι θα γίνει νέα συζήτηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας.

Ο Πεδουλάκης δεν είναι λύση ανάγκης

Μην δένετε κόμπο ότι θα φύγει ο Aργύρης Πεδουλάκης το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό. Μην θεωρείτε ότι ήταν λύση ανάγκης για το τριφύλλι.

ΝΕΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σε πολλούς φάνηκε περίεργο ότι ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ είχε απολυθεί (άδικα κατά τον ίδιο) πριν δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σοβαρή συζήτηση του ίδιου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δεν τέθηκε ως θέμα συζήτησης το "πάρε πρωτάθλημα για να μείνεις".

Συγκεκριμένα, συμφωνήθηκε να βοηθήσει σαν "στρατιώτης" του Παναθηναϊκού και το καλοκαίρι να γίνει μια νέα συζήτηση από την αρχή και επί της ουσίας, με πρώτη επιλογή πάντα τον "Άρτζι". Ο Γιαννακόπουλος βλέπει ότι μεγάλα ονόματα δεν υπάρχουν, άρα πρέπει να πάει σε λύση με ρίσκο, τύπου Τρινκέρι, Κατσικάρη, Ράντονιτς κτλ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

O Αργύρης Πεδουλάκης έχει στα συν ότι είναι δουλευταράς και ότι είναι δικά του παιδιά μερικά από τα νέα πρότζεκτ της ομάδας (Χαραλαμπόπουλος και Παπαγιάννης). Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δ. Γιαννακόπουλος το καλοκαίρι θα πάρει την απόφαση τι πλάνο θέλει να έχει η ομάδα του. Πρωταθλητισμού, ή πρωταθλητισμού χωρίς πίεση για 1-2 χρόνια, ώστε σταδιακά να μπουν και τα Ελληνόπουλα στο παιχνίδι;

Ακριβώς εδώ κολλάει ο Πεδουλάκης που είναι Έλληνας και ξέρει τα περισσότερα παιδιά. Μάλιστα, αυτό δεν αποκλείεται αυτός να είναι καθοριστικός παράγοντας. Πάντως οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο "Άρτζι" έχει πάρει το "ok" ότι θα είναι πρώτη επιλογή ανάλογα του πλάνου της ομάδας για την νέα σεζόν.

Σ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η μεγάλη των Ελλήνων σχολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK