Ο Πέιν και η "Πριγκίπισσα Λέισι"

Ο Αντρέιαν Πέιν έχει και μία πολύ "φωτεινή" σελίδα στη ζωή του. Η σχέση του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού με την Λέισι Χόλσγουορθ που έφυγε από τη ζωή το 2014. Διαβάστε αναλυτικά.

Minnesota Timberwolves' Adreian Payne sets a pose during the Minnesota Timberwolves NBA basketball team media day Monday, Sept. 26, 2016, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
Minnesota Timberwolves' Adreian Payne sets a pose during the Minnesota Timberwolves NBA basketball team media day Monday, Sept. 26, 2016, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone) AP PHOTOS

Αν για τον Αντρέιαν Πέιν η φυλάκιση για παράνομη οπλοκατοχή και κυρίως οι σοβαρότατες κατηγορίες για βιασμό φοιτήτριας το 2010 είναι η σκοτεινή πλευρά της έως τώρα ζωής του, η σχέση του με την «Πριγκίπισσα Λέϊσι» από το 2012 έως το 2014 είναι η πιο φωτεινή, ξεχωριστή, ιδιαίτερη.

Η «Πριγκίπισσα Λέϊσι», κατά κόσμο Λέισι Χόλσγουορθ ήταν ένα κοριτσάκι το οποίο σε ηλικία 5 ετών το 2011 διαπιστώθηκε ότι πάσχει από νευροβλάστωμα, μία μορφή καρκίνου των κυττάρων του εμβρυϊκού νεύρου. Ο Πέιν έμαθε την ιστορία της το 2012 και αμέσως έσπευσε να συμπαρασταθεί στην ίδια και την οικογένειά της. Ανάμεσα στην Λέϊσι και τον Αντρέιαν δημιουργήθηκε μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και στοργής. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, πλέον, την επισκεπτόταν συχνά και ήταν δίπλα της στις θεραπείες.

Οι δυο τους εμφανίσθηκαν ακόμη και σε αγώνες του Μίσιγκαν Στέιτ ενώ γυρίστηκε και ντοκιμαντέρ για την ιδιαίτερη «σχέση» τους. Όταν στις 9 Απριλίου 2014 η Λέϊσι έφυγε από τη ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο ο Πέιν κατέρρευσε. «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν αυτά που νοιώθω» δήλωνε τότε ο Πέιν. «Είναι η αδερφή ψυχή μου. Θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου. Μου δίδαξε πώς να τα πολεμήσω όλα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, ακόμη και όταν τα πράγματα πήγαιναν στραβά. Έγινα καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας της» είπε πει συντετριμμένος.

«Από την πρώτη στιγμή την αγάπησα για το χαμόγελό της. Ήταν το χαμόγελο που έκανε όλη την Αμερική να την αγαπήσει. Τώρα ξέρω ότι χαμογελάει και χορεύει στον ουρανό. Η πριγκίπισσά μου έγινε άγγελος»…

News 24/7

24MEDIA NETWORK