Ο ρόλος-κλειδί του Πασκουάλ στη μεταγραφή του Τζεντίλε...

Η επιθυμία του Τσάβι Πασκουάλ να συνεργαστεί-επιτέλους- με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, η πολύ σημαντική επαφή που είχαν οι δυο τους στην Αθήνα σύμφωνα με ισπανικές πηγές και οι δύο φορές που αποπειράθηκε ο Καταλανός κόουτς να υπογράψει τον παίκτη στο παρελθόν χωρίς επιτυχία.

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το ότι ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μία διαχρονική αδυναμία στα προσόντα και την αξία του Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι γνωστό.

Αλλωστε τα δύο τελευταία καλοκαίρια που είχε την τεχνική καθοδήγηση της Μπαρτσελόνα, ο Καταλανός κόουτς έψαξε... εναγωνίως το κόλπο γκρόσο με τη Μιλάνο για την απόκτηση του Ιταλού σταρ, ωστόσο ο γάμος αυτός δεν έγινε ποτέ.

Πλέον όμως είναι πολύ πιθανό το θέλω του Πασκουάλ να γίνει πραγματικότητα στον Παναθηναϊκό. Είναι δε αληθές, σύμφωνα με ισπανικές πηγές που βρίσκονται κοντά στον προπονητή των Κυπελλούχων Ελλάδας, ότι ο άλλοτε κόουτς της Μπαρτσελόνα έβαλε το δικό του λιθαράκι για να γίνει αυτό το σημαντικό, αν μην τι άλλο, ντιλ.

Ο Πασκουάλ μίλησε με τον Τζεντίλε όσο ο τελευταίος βρέθηκε στην Αθήνα. Του εξήγησε τι ακριβώς ζητά απ' αυτόν, ποιος θα είναι ο ρόλος του εφόσον φορεθούν οι βέρες του γάμου του με τον Παναθηναϊκό και τι θα πρέπει να κάνει για να ενταχθεί ομαλά στο σύνολο.

Οντας ενήμερος και τα προβλήματα του χαρακτήρα του παίκτη, ο Πασκουάλ ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα εξασφαλίσει, πριν μπουν οι υπογραφές, την απόλυτη συγκατάβαση του Τζεντίλε σε όλα τα επίπεδα.

Οπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές, η παρέμβαση Πασκουάλ ίσως να εξελίχθηκε και στο σημείο-κλειδί έτσι ώστε να τελειώσει, κάτα πάσα πιθανότητα, την Πέμπτη το ντιλ.

Σε κάθε περίπτωση η επιθυμία του Καταλανού κόουτς δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Παναθηναϊκό και τη διοίκησή του. Μέτρησε σίγουρα. Μένει να δούμε, αν η συμφωνία οριστικοποιηθεί και ο Τζεντίλε φορέσει τα πράσινα, πως θα χειριστεί ο Πασκουάλ το νέο παίκτη και ποιο ρόλο θα του χαρίσει στο ροτέισον της ομάδας του.

Ν.Γ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Yπογράφει ο Τζεντίλε"
Τι θα αποδείξει ο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK