Ο Σιλά... πρόλαβε τον Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε... τρελαμένος για το γεγονός πως θα έχει δικό του παπούτσι, όμως ένας παίκτης του... ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού τον πρόλαβε! Μάλιστα το διαφήμισε και μέσω Instagram, με συμπαίκτη του να τον... πειράζει.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
sila EUROKINISSI

Πριν λίγες ημέρες ο "Greek Freak" ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Nike για αρκετά χρόνια και στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Γιάννης απέκτησε τα δικά του... παπούτσια. Δηλαδή υποδήματα με την υπογραφή και το όνομα του!

Την Πέμπτη ο Έλληνας άσος των Μπακς μίλησε για το γεγονός, τονίζοντας πως δεν πίστευε ποτέ πως θα ερχόταν αυτή η μέρα, ενώ αποκάλυψε πως το παπούτσι θα είναι ένα μείγμα από... Κόμπι Μπράιαντ και Στεφ Κάρι.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, περίπου την ίδια ώρα, κάπου στην Αθήνα ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού... καμάρωνε τα δικά του παπούτσια μέσω του Instagram! Ο λόγος για τον Γιακουμπά Σιλά, που μάλιστα δέχθηκε πείραγμα από τον Μουνιέ, δίνοντας του όμως κορυφαία απάντηση.

"NEMEZIZ (το όνομα του παπουτσιού), είμαι εδώ για να... δημιουργήσω", έγραψε και ο Γάλλος ακραίος επιθετικός του απάντησε από κάτω: "Τι ετοιμάζεσαι να φτιάξεις;". "Φτιάχνω... τραυματισμούς", ανταπάντησε ο Αφρικανός άσος.

Ο Σιλά... πρόλαβε τον Αντετοκούνμπο!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK