"Ο Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό"

Κροατικά δημοσιεύματα αναφέρουν ως δεδομένη την επιστροφή του Κροάτη αμυντικού στο "τριφύλλι" μετά τον επαναληπτικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπο για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

"Ο Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Κροάτες το θεωρούν δεδομένο. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τη νέα σεζόν θα παίζει και πάλι στον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά την αναμέτρηση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με την Ντίναμο Τιφλίδας για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Η ρεβάνς στην Γεωργία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (2/8) με τους Κροάτες στο πρώτο ματς να έχουν κερδίσει ήδη με 2-0 και να είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Κροατία όλα τα θέματα έχουν λυθεί ενώ και ο τεχνικός της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Κίκο Κράνιτσαρ πλέον έχει αρκετές επιλογές στα στόπερ με την απόκτηση του Λέσκοβιτς αλλά και την παρουσία του νεαρού Μπένκοβιτς.

Ένα ακόμη δημοσίευμα αναφέρει πως οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κροάτη έχουν ολοκληρωθεί καθώς ο Στραματσόνι θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως οι Κροάτες θα πάρουν 1 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, λεφτά που σίγουρα από τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να δοθούν εκτός και αν μιλάνε συνολικά για το τι θα γλιτώσει η Ντίναμο με την φυγή του "Σίφο".

Στο τριφύλλι κρατάνε πιο χαμηλά την μπάλα και περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τον διεθνή στόπερ και το πως θα μπορέσει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος για τους πράσινους και μετά θα κινηθούν για αυτόν.

Φυσικά δεν συμμερίζονται την άποψη των Κροατών πως το θέμα έχει τελειώσει θετικά και πως ακόμα όλα είναι ανοιχτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόβαρε σενάριο και σκορ πρόκρισης

News 24/7

24MEDIA NETWORK