Ο Τζέιμς απάντησε στις επικριτές του με ατάκα από ταινία

Ο Μάικ Τζέιμς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μακάμπι. Πέτυχε 27 πόντους και το νικητήριο καλάθι, για να επανέλθει λίγες ώρες αργότερα με tweet-απάντηση σε όσους τον... έκραζαν το προηγούμενο διάστημα (φωτογραφία).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
James tweet EUROKINISSI SPORTS

Έστω και δύσκολα ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το Τελ Αβίβ (76-75) και την αναμέτρηση με την Μακάμπι, κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Euroleague.

Οι "πράσινοι" χρωστούν σε μεγάλο βαθμό το διπλό στον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αν και άργησε να πάρει μπροστά, πέτυχε 27 πόντους και το νικητήριο καλάθι στο τέλος της αναμέτρησης!

Ο 28χρονος γκαρντ την επομένη της σπουδαίας επιτυχίας... απάντησε στους επικριτές του με tweet-ατάκα από γνωστή ταινία!

" Yeah, I'm thinking I'm back (ναι, νομίζω πως επέστρεψα)", είπε δανειζόμενος ατάκα από την ταινία John Wick με τον Κιάνου Ριβς.

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση της ταινίας να πούμε πως ο John Wick ήταν πρώην... δολοφόνος, ο οποίος... αποσύρθηκε από την ενεργό δράση φέρνοντας εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή της ζωής του.

Στη συνέχεια παντρεύτηκε όμως η γυναίκα του προτού πεθάνει του έκανε δώρο ένα... σκύλο. Οι "κακοί" λοιπόν προσπάθησαν να τον ληστέψουν, δεν τα κατάφεραν, εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν το σκυλί! Κάπως έτσι, ο John Wick φόρεσε ξανά τα... πιστόλια του και βγήκε παγανιά για εκδίκηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK