Ο Βράνιες έφερε την ΑΕΚ στην πόρτα του Παναθηναϊκού για Μολέδο!

Τζόγος με "έπαθλο" τον Ροντρίγκο Μολέδο! Πως ο... σκαστός Όγκνιεν Βράνιες έβαλε στο κόλπο της απόκτησης του Βραζιλιάνου στόπερ και την ΑΕΚ, που προσφέρει μπόλικα μαζί με ανταλλάγματα στον Παναθηναϊκό. Επαφές σε επίπεδο κορυφής για τον 30χρονο στόπερ. Τι απάντησε η Ένωση.

Ο Βράνιες έφερε την ΑΕΚ στην πόρτα του Παναθηναϊκού για Μολέδο!

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ μοιάζει να βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο από τον Παναθηναϊκό, Ολυμπιακός και ΑΕΚ φαίνεται πως μπήκαν στο χορό για τον Βραζιλιάνο στόπερ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως σας ενημέρωσε το Contra.gr, προσέφεραν 500.000€ συν τον Τάσο Καραμάνο. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, μίας τέτοιας συμφωνίας έβαλε σε σκέψεις την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και το θέμα έμεινε... προς το παρόν στάσιμο.

Πηγαίνοντας στην ΑΕΚ τώρα, το όλο θέμα έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις μέρες! Οι "κίτρινοι" έχοντας... μυριστεί τις προθέσεις του Όγκνιεν Βράνιες και παρότι είχαν ξεκαθαρίσει πριν λίγες ημέρες πως δεν θα κινηθούν για παίκτη του Παναθηναϊκού, έκαναν τις πρώτες επαφές σε επίπεδο κορυφής (μεταξύ Μελισσανίδη - Αλαφούζου δηλαδή).

Το ποσό που έπεσε στο τραπέζι είναι 500.000€ και δυο παίκτες ( Τζανετόπουλος, Γιούσης) με το "τριφύλλι" να ζητά τον Γιακουμάκη, ο οποίος όμως υπολογίζεται στο ροτέισον του Χιμένεθ και βγήκε από το κάδρο, καθώς η ΑΕΚ έχει πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες τις επόμενες ημέρες.

Από την Ένωση βέβαια διέψευσαν αυτό το σενάριο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως " η ΑΕΚ δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το θέμα του Μολέδο", περιπλέκοντας κι άλλο την υπόθεση.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή τη στιγμή παίζεται ένα παιχνίδι... εντυπώσεων με πρωταγωνιστή τον Μολέδο. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι εγκλωβισμένος, αφού από τη μία πλευρά δεν θα ήθελε να δει τον παίκτη να καταλήγει στην... αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη, από την άλλη όμως φοβάται και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Οι απαντήσεις θα δοθούν τις επόμενες ώρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK