Οι αναρτήσεις του Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι είχαν... Τζανετάκο και Βέγγο

Με δύο σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο πανηγύρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Οι επιλογές που έκανε ήταν στοχευμένες και καθόλου τυχαίες...

Πέτυχε το σκορ κατά το ήμισυ, αφού μόνο στο 71 του Παναθηναϊκού (και όχι στο 53 του Ολυμπιακού) έπεσε μέσα. Ασχέτως όμως τελικής διαφοράς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε το ίδιο ακριβώς τη (νέα) νίκη των "πρασίνων" στο ΣΕΦ.

Μετά τα μεσάνυχτα δε, λίγες ώρες ύστερα από το φινάλε του αγώνα στο Φάληρο, είχε διάθεση για πειράγματα. Με στόχο, φυσικά, το αντίπαλον δέος, εντός κι εκτός παρκέ, τους "ερυθρόλευκους"...

Μια φωτογραφία-σκηνή στο λογαριασμό του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ετοιμάζεται να... καρπαζώσει τον Αλέκο Τζανετάκο στο "Πατέρα Κάτσε Φρόνιμα" κι ένα video σε μορφή instastory με τον Θανάση Βέγγο ν' αναφωνεί "Πελάτες μου" στο "Τρελλός παλαβός και Βέγγος" ήταν οι... κινηματογραφικές προτάσεις του για το βράδυ της Κυριακής.

Ξέραμε ότι ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" λατρεύει τον Κόπολα (Νονός) και τον Ντε Πάλμα (Σημαδεμένος). Τώρα μάθαμε πως βλέπει και ελληνικό σινεμά των 60s. Μάλιστα οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά (1967).

ΔΕΙΤΕ:

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on