Οι δύο πραγματικότητες πίσω από το "τελεσίγραφο" στον Καλάθη

Τι σημαίνει η διορία που έθεσε στον Νικ ο Παναθηναϊκός και γιατί συνέβη αυτό τώρα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Νικ Καλάθης EUROKINISSI

Όπως έγινε γνωστό και διαβάσαμε στο Sport24, ο Νικ Καλάθης έχει διορία ως το βράδυ της Παρασκευής για ν' απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" έχουν κάνει την υπέρβασή τους και με 6.5 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία ανταμείβουν, "χρυσοπληρώνοντας", τον ηγέτη τους.

Μόνο που η εν λόγω προσφορά δεν θα ισχύει εσαεί. Ήδη βρίσκεται στο τραπέζι για περισσότερες από δύο εβδομάδες, σε αντίθεση με την πρόσφατη της Χίμκι, και στο "τριφύλλι" θέλουν να ξέρουν τι θα τους "ξημερώσει" από το Σάββατο το πρωί. Γι' αυτό και περιμένουν μια άμεση απάντηση από τον 29χρονο πόιντ γκαρντ, βάζοντάς τους χρονικό περιθώριο.

Η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ την Πέμπτη αυτό ακριβώς κατέδειξε. Μαζί και η κοινή απόφαση να μπει αυτή η διορία.

Ουσιαστικά αντανακλά την επιθυμία όλου του "πράσινου" οργανισμού (διοίκηση, τεχνικό τιμ)...

α) αφενός να συνεχίσει με τον Καλάθη σε θέση κουμανταδόρου. Ξεκάθαρα. Τα χρήματα και ο ρόλος που του προσφέρονται είναι στοιχεία εξασφαλισμένα. Αντί μάλιστα να τον πιέσουν όλο αυτό το διάστημα, τον άφησαν ήσυχο και συγκεντρωμένο στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και θα τον περιμένουν για λίγες ώρες ακόμα, εξαντλώντας τα περιθώρια.

β) αφετέρου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Με ή χωρίς τον Καλάθη στο ρόστερ. Να γίνουν γνωστές τουλάχιστον οι προθέσεις του, αν θέλει να περιμένει και τιι. Τώρα είναι η στιγμή να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις. Γιατί αν ο Καλάθης φύγει, με αυτά τα χρήματα, θα κυλήσει διαφορετικά το νερό στο μύλο των μεταγραφών.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK