Ομάδα της Ligue 1 για Μπουμάλ!

Το τσεκάρισμα του Πανιωνίου στον "φευγάτο" Καμερουνέζο και οι διαφορετικές βλέψεις του παίκτη που είναι ήδη σε συζητήσεις με σύλλογο της League1. Παρασκήνιο του Contra.gr.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
boumal EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ οδεύει προς την έξοδο απ’ τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι μετά από 1,5 χρόνο στο «Γ. Καλαφάτης» και ο Πανιώνιος περιμένει στη… γωνία για να επανεντάξει στο ρόστερ του τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, απ’ την πώληση του οποίου στους «πράσινους» τον Γενάρη του ’16 είχε όφελος περίπου μισό εκατ. ευρώ.

Αυτή τουλάχιστον είναι η επιθυμία των «κυανέρυθρων», οι οποίοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον «Μπούμι», για να κάνουν την κίνησή τους. Η βούληση του παίκτη ωστόσο, είναι διαφορετική. Κι αυτό, διότι εδώ και λίγο καιρό, βλέποντας πως δεν είναι στην πρώτη γραμμή των πλάνων του τεχνικού τιμ, άρχισε να «δουλεύει» με τους ανθρώπους του κάποιες υποθέσεις απ’ το εξωτερικό.

Και δη απ’ τη Γαλλία, όπου φαίνεται πως έχει βρεθεί ήδη ομάδα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Μπουμάλ, εφόσον μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι απ’ τους «πράσινους».

Ο δε Παναθηναϊκός, δεν θα έχει… θέμα για να συναινέσει σε ενδεχόμενη αποχώρηση του 28χρονου ακραίου, εφόσον γλιτώσει δίχως κάποια αποζημίωση τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που κυμαίνεται στις 200.000 ευρώ, χωρίς την εφορία…

News 24/7

24MEDIA NETWORK