Ο Ουζουνίδης ψηφίζει... ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, κατά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θα είναι μία άξια πρωταθλήτρια σε περίπτωση που κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πώς όμως δικαιολόγησε την επιλογή του ο Εβρίτης τεχνικός του Παναθηναϊκού;

Ο Ουζουνίδης ψηφίζει... ΑΕΚ

Εμμέσως πλην σαφώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκδήλωσε την προτίμησή του στην ΑΕΚ σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου. Τώρα, ευγένεια ήταν, ενόψει και το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή, απόλυτη ειλίκρινεια...θα δείξει.

Πάντως ο Εβρίτης είπε στη Nova: "Δεν θα μπω στη διαδικασία της βαθμολογίας. Η βαθμολογία έχει αλλάξει για πολλούς λόγους. Έχει δείξει σταθερότητα η ΑΕΚ. Αν βγει πρωταθλήτρια, τότε θα είναι άξια πρωταθλήτρια. Έχει και πολλές επιλογές ως ομάδα".

Ο κόσμος θα επηρεάσει θετικά την εικόνα της ΑΕΚ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας. Στο περσινό ματς θα μπορούσαμε να νικάμε στο ημίχρονο με 3-0 ή 4-0, αλλά ο κόσμος της έδωσε τέτοια ώθηση στην ομάδα, παρά το 0-2, που παραλίγο να γίνει ανατροπή του σκορ. Ο κόσμος πάντα βοηθάει τη γηπεδούχο ομάδα. Ένα από τα κλειδιά του αγώνα είναι πώς θα κάνουμε λιγότερο τον ενθουσιασμό της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK