Περιμένει την τελική πρόταση ο Τελάντερ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη συμβιβαστική λύση με τον Ράσμους Τελάντερ προτού η προσφυγή του εκδικαστεί από την ΕΠΟ. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
telander EUROKINISSI SPORTS

Ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ είχε νέα επικοινωνία κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (31/7) με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγησίλαο Τουμαζάτο, σε μία ύστατη προσπάθεια να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και να μην φτάσουν στην εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει απ’ τις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του "τριφυλλιού" δεν κατέθεσε νέα πρόταση προς την πλευρά του Δανού αμυντικού για συμβιβαστικό "διαζύγιο" και ζήτησε χρονικό περιθώριο λίγων ωρών, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (1/8) για να δοθεί απ' τον Παναθηναϊκό η τελική προσφορά, πριν από την εκδίκαση της προσφυγής στις 4 μ.μ.

Υπενθυμίζεται πως στην αρχική συζήτηση που είχε γίνει μεταξύ των δύο πλευρών είχε προταθεί στον Τελάντερ να πληρωθεί το οφειλόμενο ποσό των δεδουλευμένων της περυσινής περιόδου (200.000 ευρώ) συν άλλες 100.000 ευρώ απ' τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η συγκεκριμένη κουβέντα είχε γίνει την περίοδο που ο Δανός στόπερ ήταν σε συζητήσεις με την αγγλική Ρέντινγκ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Όταν η υπόθεση του αγγλικού κλαμπ "τσάκισε", ο μάνατζερ του Τελάντερ ζήτησε ν' αυξηθεί το μερίδιο απ' το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν στις 200.000 ευρώ κι εκεί η όλη διαδικασία "μπλόκαρε".

Αν ο Παναθηναϊκός αυξήσει την πρότασή του την Τρίτη (1/8) είναι πιθανό να υπάρξει συμβιβασμός. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφυγή θα συζητηθεί κανονικά το ίδιο μεσημέρι απ' την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Και πάλι όμως, υπάρχει ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να τα βρουν οι δύο πλευρές μακριά απ' τις αίθουσες των δικαστηρίων μέχρι να βγει η απόφαση του Οργάνου της ΕΠΟ. Κι αν γίνει αυτό, τότε η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα ζητήσει να μην υπάρξει έκδοση της απόφασης…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK