Πήγε στην προπόνηση ο Διαμαντίδης!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει σύνδρομο στέρησης και φαίνεται.

Πήγε στην προπόνηση ο Διαμαντίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από 12 σεζόν στον Παναθηναϊκό, η καθημερινότητα του Δημήτρη Διαμαντίδη άλλαξε δραστικά μετά την απόφασή του ν' αποσυρθεί από τη δράση. Ούτε καλοκαιρινή προετοιμασία ούτε απλή προπόνηση ούτε γήπεδο.

Και ο Διαμαντίδης ήταν απ' αυτούς που δεν έλειπαν χωρίς λόγο από το πρόγραμμα της ημέρας, όσο επίπονο κι αν ήταν. Δεν έλειπε ακόμη κι αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τού έδινε έξτρα ρεπό, επιβραβεύοντάς τον για την προσπάθεια.

Γι' αυτό και δεν είναι καθόλου εύκολο να συνηθίσει τη μεγάλη αυτή μεταβολή στη ζωή του και με την πρώτη ευκαιρία πήγε στο ΟΑΚΑ!

Οι "πράσινοι" γύρισαν από το Καρπενήσι, όπου έκαναν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, και συνεχίζουν τη δουλειά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί τη Δευτέρα βρέθηκε και ο... Μήτσος του "τριφυλλιού". Παρέα μάλιστα με το γιο του. Δεν βγαίνει το μικρόβιο του μπάσκετ από μέσα του, όσο "γεμάτος" κι αν έφυγε από αυτό. Δεν... προπονήθηκε, αλλά μυρωδιά γηπέδου πήρε ξανά.

Λέτε στις 17 Σεπτεμβρίου στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να φοράει αθλητικά, φόρμα και τη φανέλα με το 13, προτού αυτή αποσυρθεί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK