Πλασάρονται ως... ελεύθεροι αρκετοί "πράσινοι"

Ο Γενάρης πλησιάζει και αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού πλασάρονται ως... ελεύθεροι σε ομάδες του εξωτερικού, ζητώντας "τρελά" συμβόλαια σε μία κατάσταση που... βολεύει. Ποιος βρίσκεται στο μάτι των Τούρκων και πόσα θέλει.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
villafanies moledo EUROKINISSI

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μοίρασε χαρτιά διακανονισμών την προηγούμενη εβδομάδα στους παίκτες, στη γνωστή πλέον πρόταση για το 40% των οφειλομένων της δόσης του Νοεμβρίου τώρα και το υπόλοιπο 60% τον Γενάρη από τη... δόση του Μπεργκ.

Κανείς παίκτης δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του, κάτι που δείχνει και τις... προθέσεις πολλών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πληροφορίες από την πιάτσα των μάνατζερ, αναφέρουν πως πολλοί παίκτες ήδη πλασάρονται, μέσω των εκπροσώπων τους ( και όχι μόνο αυτών) ως... ελεύθεροι, ζητώντας συμβόλαια άνω των 500.000€ το χρόνο, από τη στιγμή που δεν θα κοστίσουν... τίποτα αν λυθεί το συμβόλαιο τους με τον Παναθηναϊκό.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες (όπως και ο Μολέδο), ο οποίος αρέσει σε πολλές ομάδες του τουρκικού πρωταθλήματος, όμως τα χρήματα που ζητάει δύσκολα θα τα βρει. Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παραπαίει αγωνιστικά δεν έχει περάσει... απαρατήρητο, αφού μαζί με τον σύλλογο "τσαλακώνεται" και το προφίλ των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Το περίεργο είναι πως η όλη κατάσταση θα μπορούσε να ήταν... win-win για την ομάδα και τους παίκτες, υπό την έννοια πως με καλές εμφανίσεις θα έφευγαν ευκολότερα τον Γενάρη και θα έφερναν μαζί χρήματα, όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK