Πού πήγε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά τον Παναθηναϊκό;

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σταμάτησε εδώ και λίγες ημέρες να εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό όμως δεν πτοτείται. Δείτε που βρίσκεται τώρα και περνάει καλά ο Βραζιλιάνος.

Πού πήγε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά τον Παναθηναϊκό;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πήγε στον Παναθηναϊκό μετά "βαΐων και κλάδων" αποδεχόμενος το πόστο του τεχνικού διευθυντή όμως δεν έμεινε πολύ, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να ενημερώνεται την περασμένη εβδομάδα για την απόφαση των "πρασίνων" να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του και να αποχωρεί από τους "πράσινους" μετά από επτά μήνες παραμονης στο συγκεκριμένο πόστο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Βραζιλιάνος πρώην άσος δεν άφησε μόνο το "τριφύλλι" αλλά και τη χώρα μας, με τον επόμενο προορισμό του να είναι το Λονδίνο και η αγαπημένη του Άρσεναλ, ομάδα στην οποία έπαιξε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του και με τους ανθρώπους της οποίας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Μάλιστα, το άλλοτε "αόρατο τείχος" ανέβασε selfie φωτογραφία του από το προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ το απόγευμα της Πέμπτης (23/12) κάνοντας το εξής σχόλιο: "Πάντα ωραίο να βρίσκεσαι πίσω στην Άρσεναλ".

Το σχόλιό του ήταν λογικό να πάρει αρκετά "likes" από φίλους της ομάδας του Βορείου Λονδίνου και ένας εξ'αυτών του έγραψε: "Ζιλμπέρτο Σίλβα, θρύλος της Άρσεναλ... ένας από εκείνους τους παίκτες που έκανε όλη την αφανή βρώμικη δουλειά! Κορυφαίος παίκτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο
Αποχαιρέτισε το προσωπικό στο "Γ. Καλαφάτης" ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK