Πράσινο... παλτό πήρε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ!

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε τα πάντα για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Το 2013, ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου τον έκανε... ανενεργό και λίγο αργότερα αποχώρησε. Η καριέρα του πήρε τα πάνω της και πλέον θα αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας! Διαβάστε ποιος είναι.

Πράσινο... παλτό πήρε μεταγραφή στην Σπόρτινγκ!
pao omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία από τις πρώτες μεταγραφές που απαίτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήταν αυτή του νεαρού αμυντικού Αντρέ Πίντο από την Πόρτο. Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τις γνωριμίες του στον σύλλογο, στον οποίο υπήρξε προπονητής, έτσι ώστε να κλείσει ο παίκτης ως ελεύθερος, με την Πόρτο να κρατάει ένα μέρος των δικαιωμάτων του.

Την πρώτη του σεζόν (2012-13), ο Πίντο αγωνίστηκε σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία αν και ταλαιπωρήθηκε από κάποιος μικροτραυματισμούς. Η έλευση του Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο, είχε αρνητική επίδραση στην καριέρα του. Έτσι, την επόμενο σεζόν έγινε ανενεργός και τον Γενάρη του 2014 αποχώρησε ως ελεύθερος για την Μπράγκα του... Ζεσουάλδο Φερέιρα!

ΞΑΝΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ... ΚΑΛΟΣ

Στην Μπράγκα ο Πορτογάλος αμυντικός έδειξε καλά στοιχεία και αμέσως η αξία του εκτοξεύτηκε. Το καλοκαίρι του 2015 μάλιστα η Μπράγκα δέχθηκε πρόταση από την Αταλάντα, την οποία απέρριψε γιατί την έκρινε μικρή!

Ο Πίντο είχε συμβόλαιο μέχρι το 2017 και τους τελευταίους μήνες πήρε... προαγωγή στη δεύτερη ομάδα! Ο λόγος; Ίσως το συμβόλαιο του, που δεν ανανέωνε. Βέβαια το γεγονός πως ανακοινώθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ίσως δίνει και αμέσως την απάντηση γιατί δεν το έκανε.

Πάντως τα "λιοντάρια" φρόντισαν και του έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης 45.000.000€! Κάτι παραπάνω θα ξέρουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK