"Πράσινος" εμφύλιος στο Instagram του Τσάβες!

Ο τραυματίας Αντρέ Τσάβες ανέβασε φωτογραφία με μαγιό από την Βάρκιζα. Μερίδα των φίλων του Παναθηναϊκού άρχισαν την... σκληρή κριτική και λόγω της κατάστασης στον σύλλογο, με αρκετούς ωστόσο να τον υπερασπίζονται (φωτογραφία)!

"Πράσινος" εμφύλιος στο Instagram του Τσάβες!
chaves

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Αντρά Τράβες. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στην... αλλαγή, με το πόρισμα να κάνει λόγο για θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Λίγες ημέρες αργότερα και παρά τις παραινέσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη οι παίκτες να είναι... προσεκτικοί στα social media, ο Αργεντινός ανέβασε ποστ από την Βάρκιζα, όπου ποζάρει με φόντο τη θάλασσα φορώντας το μαγιό του.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την κίνηση, όντας και εκνευρισμένοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά. Έτσι, ξέσπασαν κατά του Τσάβες με σχόλια στη φωτογραφία, ζητώντας του να δουλέψει πιο σκληρά και να καταλάβει τη δύσκολη κατάσταση που περνά ο σύλλογος.

Αρκετοί φίλοι του "τριφυλλιού", ωστόσο, ζήτησε ψυχραιμία και να καταλάβουν πως στον ελεύθερο του χρόνο, ένας παίκτης έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Με λίγα λόγια είχαμε ένα μικρό... εμφύλιο στα σχόλια.

"Πράσινος" εμφύλιος στο Instagram του Τσάβες!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK