Πρόστιμο 500 ευρώ σε δύο παίκτες και ενόχληση για τη διαρροή

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι δεν τήρησαν το νυχτερινό ωράριο.

Πρόστιμο 500 ευρώ σε δύο παίκτες και ενόχληση για τη διαρροή
INTIME SPORTS

Ο εσωτερικός κανονισμός του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι οι δυο παίκτες πρέπει να τιμωρηθούν με 500 ευρώ έκαστος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα σχετικά ποσά θα κρατηθούν από το μισθό τους, αφού υπάρχει περίπτωση να πληρώσουν ένα από τα τραπέζια που θα γίνουν στη διάρκεια της σεζόν.

Η διαρροή της κατσάδας του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του "τριφυλλιού" έγινε αντικείμενο συζήτησης στην προπόνηση τόσο μεταξύ των ίδιων των ποδοσφαιριστών όσο και μεταξύ του 42χρονου προπονητή και των ποδοσφαιριστών του.

Οι παίκτες μεταξύ τους έλεγαν ότι δεν θα πρέπει να βγαίνουν τέτοια πράγματα προς τα έξω, ενώ και ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας για λίγο στους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καλαφάτης" είπε ότι τέτοια πράγματα κάνουν κακό στην ομάδα όταν "βγαίνουν στη φόρα" και δεν βοηθούν το "τριφύλλι".

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μάλιστα, απέκλεισε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο από τη φιλική αναμέτρηση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK