Πρώην παικταράς του ΠΑΟ θέλει να επιστρέψει!

Ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο τριφύλι για τις στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας που χάρισε, έφυγε γιατί κρίθηκε... τεμπέλης (αν και πήρε νταμπλ). Στη συνέχεια έβγαλε απίστευτα χρήματα και έφτασε να αγωνιστεί μέχρι το Euro 2016, όμως πλέον θέλει να γυρίσει πίσω! Διαβάστε ποιος είναι (VIDEOS).

Πρώην παικταράς του ΠΑΟ θέλει να επιστρέψει!
panathinaikos panigiriki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Ιούλιο του 2003 ο Παναθηναϊκός, με τον Ιτζάκ Σουμ στον πάγκο, πραγματοποίησε αρκετά εύστοχες μεταγραφές που στο τέλος της περιόδου του χάρισαν το νταμπλ!

Μία από αυτές αφορούσε διεθνή με την Κ21 της πατρίδας του, ο οποίος θεωρούνταν σούπερ ταλέντο εκείνη την εποχή. Σε σημείο, που οι πράσινοι ξόδεψαν 900.000€ για να τον αποκτήσουν.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Λουτσιάν Σανμαρτεάν. Τον Ρουμάνο "μάγο" που μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην έκανε καριέρα ( και με δική του ευθύνη), αλλά στην πορεία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα ( ξετρέλανε τους Σαουδάραβες που τον έκαναν "χρυσό") χαρίζοντας... ομορφιές στον αγωνιστικό χώρο.

Στα 36 του χρόνια επέστρεψε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Παντούρι, όμως λόγω των οικονομικών τον Γενάρη θα αποχωρήσει και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα!

"Δεν βιάζομαι να αποφασίσω. Θα δω τι θα κάνω μετά τις γιορτές. Προς το παρόν, βρίσκομαι με την οικογένειά μου. Σίγουρα, δεν πρόκειται να παραμείνω στην Παντούρι. Θα ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου. Μόνο φήμες", είπε αρχικά για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ξάνθης ( τον θέλει ο Λουτσέσκου) και συνέχισε:

"Θα προσπαθήσω να βρω μία ομάδα. Θα μου άρεσε να δουλέψω με τον Λουτσέσκου. Είναι ένα πρόσωπο που εκτιμώ ιδιαίτερα ως προπονητή. Θα ήταν ωραίο να παίξω ξανά στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται να κλείσω καμία πόρτα. Θα μιλήσω με ομάδες τόσο απ' το εξωτερικό όσο κι απ' τη Ρουμανία".



News 24/7

24MEDIA NETWORK