Πρώτο διπλό του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα 264 ημέρες μετά

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν εννέα μήνες προκειμένου ο Παναθηναϊκός να γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από την έδρα του. Κόντρα σε ποιον αντίπαλο το έκανε για τελευταία φορά πριν το 1-0 στη Λάρισα;

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό (1-0) από την έδρα της ΑΕΛ και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Super League Σουρωτή. Έπρεπε να περιμένει 22 ολόκληρες αγωνιστικές για να συμβεί αυτό, όμως θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ξανάγινε;

Ήταν την Τετάρτη 31 Μαΐου του 2017 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πριν οκτώ μήνες και 19 ημέρες ή καλύτερα πριν 264 μέρες!

Οι "πράσινοι" είχαν επικρατήσει με 3-2 στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος με σκόρερ τους Κλωναρίδη, Λουντ και Μολίνς. Πόσοι παίκτες αγωνίστηκαν τότε και έπαιξαν και στο ματς στη Λάρισα; Μόλις τέσσερις, δείχνοντας ότι ο ΠΑΟ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με οκτώ μήνες πριν.

Οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Λουντ και ο Χατζηγιοβάνης ήταν οι παίκτες που "ενώνουν" τα δύο διπλά του Παναθηναϊκού, ενώ ο Λουντ σκόραρε και στα δύο παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK