Πως ο Κλάους "φέρνει" χρήματα στον Παναθηναϊκό!

Ένα... τρελό σενάριο από το Ισραήλ εμπλέκει τον Στέφανο Αθανασιάδη, τον Παναθηναϊκό και ακριβή μεταγραφή των "πράσινων". Αν η φήμη γίνει πραγματικότητα, τότε το "τριφύλλι" θα βάλει στα ταμείο του ένα σεβαστό ποσό.

Πως ο Κλάους "φέρνει" χρήματα στον Παναθηναϊκό!

Πριν ακόμα αλλάξει ο χρόνος υπήρχαν διάφορα "χτυπήματα" στο twitter και δημοσιεύματα από το Ισραήλ που ενέπλεκαν πρωτοκλασάτο άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήρε μεταγραφή στους "πράσινους" το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η περίπτωση του μάλιστα είχε απασχολήσει την ομάδα και λίγους μήνες νωρίτερα, οπότε ήταν αυτό που λέμε στοχευμένη μεταγραφή.

Στην πορεία βέβαια αποδείχθηκε πως ο Όμρι Άλτμαν δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό, μετρώντας 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Κάπου εδώ έρχονται δημοσιεύματα και tweets από το Ισραήλ που βάζουν... φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, η Μακάμπι Χάιφα δεν είναι ευχαριστημένη από την παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη (10 ματς, 1 γκολ) στην κορυφή της επίθεσης. Για την ακρίβεια γίνεται προσπάθεια να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο τους και να ανανεώσουν αρκετά την ομάδα τον Γενάρη, μιας και πραγματοποιεί τη χειρότερη πορεία της τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο Άλτμαν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τους απασχολούν και δεν αποκλείεται σύντομα να κατατεθεί πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του, αφού γνωρίζουν καλά τα στοιχεία και την αξία του!

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος επιθετικός αποκτήθηκε έναντι 150.000€ από την Χάποελ Τελ Αβίβ το καλοκαίρι και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 230.000€ μαζί με μπόνους.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK