Πως ο Πασκουάλ μπορεί να... σώσει την Μπαρτσελόνα

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Τσάβι Πασκουάλ να δίνει μεγάλη... ανάσα στην Μπαρτσελόνα, θέλοντας παίκτη από τους Καταλανούς στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο οι "μπλαουγκράνα' βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη.

Πως ο Πασκουάλ μπορεί να... σώσει την Μπαρτσελόνα
dorsei EUROKINISSI

Οι Ισπανοί επιμένουν, παρότι στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια. Ο Τζόι Ντόρσεϊ ενδιαφέρει τους πράσινους και μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, έτσι ώστε ο έμπειρος σέντερ να... γεμίσει την άδεια ρακέτα του "τριφυλλιού".

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα μπορούν να βγουν κερδισμένοι από αυτό το deal και γι΄αυτό ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει γράψει ιστορία με τους "μπλαουγκράνα", τρέχει το όλο θέμα.

Ο Ντόρσεϊ πρόσφατα κέρδισε δικαστική διαμάχη με τους Καταλανούς που θα πρέπει να καταβάλουν περίπου 1.500.000€. Σε περίπτωση όμως που ο Αμερικανός βρει ομάδα και υπογράψει νέο συμβόλαιο, τότε το ποσό που θα συμφωνήσει με το νέο του σύλλογο, θα αφαιρεθεί από την αποζημίωση που έχει να λαμβάνει από την Μπαρτσελόνα.

Με απλά λόγια ΑΝ αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι θα πληρώσουν λιγότερα και η Μπαρτσελόνα θα γλιτώσει χρήματα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς πάντα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK