"Ρε παιδιά, που είναι ο Γκιγέρμο;"

Θα μπορούσε να είναι η ατάκα μέσα στο πούλμαν του "τριφυλλιού" λίγο μετά το άναμμα της μηχανής και την πρώτη… στροφή του απ’ την οδό Παναθηναϊκού για να βγει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, περίπου μιάμιση ώρα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Γκαμπάλα…

"Ρε παιδιά, που είναι ο Γκιγέρμο;"

Αρκετοί παίκτες, όπως κι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έφυγαν με το πούλμαν της ομάδας πίσω για το Κορωπί, αφού είχαν κανονίσει άλλους τρόπους για να μεταβούν σπίτι τους.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς όμως ήταν να φύγει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να πάει στο προπονητικό κέντρο των "πράσινων", διότι εκεί είχε και το αυτοκίνητό του και τα περισσότερα πράγματά του.

Έλα όμως, που λίγο οι δηλώσεις (πολιορκήθηκε από κάμερες δεκάδες δημοσιογράφους), λίγο τα αυτόγραφα και οι φωτογραφίες τον άφησαν… πίσω. Και όταν το συνειδητοποίησε αρχίζοντας ν' ανηφορίζει από τα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης", το πούλμαν είχε ήδη ξεκινήσει για Κορωπί.

Ο Σουηδός επιθετικός πάντως, επικοινώνησε αμέσως με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, το λεωφορείο της ομάδας… φρέναρε στη στροφή του γηπέδου επί της Λ. Αλεξάνδρας και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα κόντρα στους Αζέρους έτρεξε (συνοδεία ανθρώπου του Παναθηναϊκού) για να επιβιβαστεί…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK