Σε καλό δρόμο του Λέτο

Όπως φαίνεται τούτη τη στιγμή, είναι πολλές οι πιθανότητες να δούμε ξανά τον Σεμπάστιαν Λέτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε καλό δρόμο του Λέτο

Η πλευρά του 29χρονου Αργεντινού συζητά με αυτή του Παναθηναϊκού και παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, η αισιοδοξία περισσεύει, αφού υπάρχει ξεκαθάρη θέληση και από τις δύο πλευρές για νέα συνεργασία.

Ο Λέτο είναι χαρούμενος με την προοπτική του Παναθηναϊκού και θεωρεί τη συγκεκριμένη λύση ως την καλύτερη δυνατή για το restart της καριέρας του. Με καλή πίστη και από τις δύο πλευρές, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά τον "Σέμπα" να φοράει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και να αποτελέσει ακόμα μία σημαντική μεταγραφική προσθήκη.

Εννοείται πως για να γίνουν οι συζητήσεις με τον 29χρονο εξτρέμ έχει ερωτηθεί ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος εξέτασε ενδελεχώς το παρελθόν του Αργεντινού και έδωσε το "οκ" για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Λέτο είναι ελεύθερος, όπερ σημαίνει ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται να τελειώσει το θέμα, αφού έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Δ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βιγιαφάνες: "Έχω μάθει τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό"

Στην αποστολή ο Π. Βλαχοδήμος

Ψάχτηκε για Λέτο και η Ανόρθωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK