ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κόβουν βαθμούς Τοτσέ και Εσιέν

Διαβάστε γιατί Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ... πατάνε το κουμπί και ζητούν την αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Οι ενέργειες του δικηγόρου και το ποτήρι της υπομονής που ξεχείλισε.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κόβουν βαθμούς Τοτσέ και Εσιέν
essien toche EUROKINISSI

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η πλευρά του Παναθηναϊκού να ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον Γκανέζο μέσο όσο και με τον Ισπανό επιθετικό, ο διακανονισμός, ωστόσο, δεν τηρήθηκε και πλέον οι δυο πλευρές οδηγούνται στα άκρα με άγνωστες συνέπειες για τους "πράσινους".

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές, μέσω κοινού δικηγόρου, ξεκίνησαν τις διαδικασίες μέσω ΕΠΟ και Super League Σουρωτή, έτσι ώστε να καταγγείλουν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μην καταβολή των διακανονισμών, ζητώντας παράλληλα αφαίρεση βαθμών!

Οι εξελίξεις είναι πιθανό να "τρέξουν" από την ερχόμενη κιόλας Δευτέρα, με τους Εσιέν - Τοτσέ να δηλώνουν απογοητευμένοι από τη στάση των διοικούντων, αφού έχουν κάνει αρκετή υπομονή όλο αυτό το διάστημα.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να βρει χρήματα έτσι ώστε να κλείσει οικονομικές τρύπες, μιας και τα χρήματα από την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου δεν φτάνουν ούτε για... ζήτω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK