Στα... βήματα του Μπεργκ ο Βιγιαφάνιες

Την ίδια ώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβγαλε κραυγή αγωνίας για το μέλλον του Παναθηναϊκού, ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε διακοπές στο μαγευτικό Ντουμπάι! Ποιος ήταν ο τελευταίος "πράσινος" που πήγε στα ΗΑΕ για... διακοπές και έμεινε εκεί μόνιμα (VIDEOS).

Στα... βήματα του Μπεργκ ο Βιγιαφάνιες

Με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων αλλά και για να αποφορτίσει τους παίκτες του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε διήμερο ρεπό σε όσους έχουν απομείνει στο Κορωπί.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέλεξε το Ντουμπάι και μάλιστα μοιράστηκε την εμπειρία του με διαδοχικά ποσταρίσματα στον λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί ποζάρει στην παραλία με φόντο το... καμάρι της χώρας, Burj Al Arab, ενώ τράβηξε και αρκετά βίντεο.

Την ίδια ώρα, σε ένα στούντιο στην Καλλιθέα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυπτε την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αν δεν υπάρξουν πληρωμές άμεσα, τότε οι παίκτες έχουν δικαίωμα να αποχωρήσουν χωρίς να πάρει δεκάρα ο σύλλογος!

ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Μιας και είπαμε για το Ντουμπάι πάντως, να θυμίσουμε πως τον Απρίλιο που μας πέρασε ο Μάρκους Μπεργκ μαζί με την φαμελιά του βρέθηκαν στα ΗΑΕ για τις Πασχαλινές τους... διακοπές.

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε καλά όλοι. Δημοσιεύματα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας που έλεγαν πως διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν, για να καταλήξει τελικά στην ίδια ομάδα λίγους μήνες αργότερα.

Φυσικά δεν λέμε πως το ίδιο θα συμβεί και με τον Βιγιαφάνιες, αν και μία πρόταση άνω του 1.500.000€ δεν θα ήταν άσχημη για το "τριφύλλι" που αναζητεί χρήματα για να βγάλει τη σεζόν.

Γ.





News 24/7

24MEDIA NETWORK