"Στηρίζει" ΑΕΚ στον τελικό ο Γιαννακόπουλος

Μετά τον... αέρα που σήκωσαν οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, με γραπτή του δήλωση αφήνει να εννοηθεί πως στον τελικό προτιμά να το σηκώσει η Ένωση!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
giannakopoulos EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επικράτησε με 73-69 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τους "4" του κυπέλλου Ελλάδας και επέστρεψε στον τελικό της διοργάνωσης μετά το 2001!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φανερά απογοητευμένος από τη νέα κακή εμφάνιση των "πράσινων" ξέσπασε στο Instagram, ανεβάζοντας αρχικά μία φωτογραφία από... τσίρκο, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως: " κακή νύχτα είναι να χάσεις από την Μπασκόνια. Το να χάνεις από το ΑΕΚ είναι ξεφτίλα"!

Μία μέρα αργότερα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θέλησε να... μαζέψει την αρχική τοποθέτηση του και με γραπτή δήλωση τόνισε πως δεν ήθελε να μειώσει την ΑΕΚ, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κιτρινόμαυρους στον τελικό, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως προτιμά ο τίτλος να πάει σε "κιτρινόμαυρα" χέρια παρά σε... κόκκινα.

" Το γεγονός ότι θεωρώ ανεπίτρεπτο να χάνουμε από την ΑΕΚ, σε καμία περίπτωση δεν δείχνει έλλειψη σεβασμού και διάθεση να μειώσω τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία της.

Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μπασκετική ιστορία. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, μακάρι να έχει και παρόν αλλά και μέλλον. Οι πράξεις της διοίκησής της δείχνουν ότι θα το επιτύχει…

Της εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK