Στηρίζει φανατικά Παππά ο Γιαννακόπουλος!

Λίγη μόλις ώρα μετά το απαξιωτικό ποστάρισμα του Νίκου Παππά για τους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον άσο των "πρασίνων" μέσω Instagram.

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η κόντρα του Νίκου Παππά με τον δημοσιογραφικό κόσμο όχι μόνο έχει καταλαγιάσει μετά το πρόσφατο φουλ επιθετικό του σχόλιο του Νίκου Παππά αλλά χτύπησε... κόκκινο το απόγευμα της Τρίτης, με τον γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας να δείχνει αμετανόητος και να επιτίθεται με ανάλογους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και... video.

Λίγη ώρα μάλιστα μετά τη νέα ανάρτησή του που προκάλεσε αίσθηση, "χτυπησε" και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα social media, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να δείχνει στήριξή του προς τον παίκτη με της εξής σχόλιο στο λογαριασμό του στο Instagram: "Νίκο Παππά, Παππά γλέντα τους ξανά".

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK