Στο γήπεδο παρά το ρεπό οι διεθνείς

Γιατί ο Ουζουνίδης αποφάσισε να πάνε κανονικά την Πέμπτη στο Κορωπί για προπόνηση οι παίκτες που επιστρέφουν απ’ τις εθνικές τους, «χαρίζοντάς» τους την Τετάρτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΕΡΓΚ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΠΕΡΓΚ ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δώσει ρεπό σε όλη την ομάδα για την Πέμπτη (30/3), προκειμένου να πάρουν μια τελευταία... ανάσα πριν απ’ το δεκαήμερο «φωτιά» που ακολουθεί με τα συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ (2/4, εκτός), Πανιώνιο (6/4, εντός), ΠΑΟΚ (9/4 εκτός) και ΠΑΟΚ (ημιτελικός Κυπέλλου, 12/4, εντός).

Οι 8 διεθνείς ωστόσο (Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Μίγγος, Μπουζούκης, Ευαγγέλου, Βαλμάς), που επιστρέφουν στη «βάση» τους την Τετάρτη (29/3) έχουν ειδοποιηθεί να πάνε κανονικά στο «Γ. Καλαφάτης» το πρωί της Πέμπτης για προπόνηση.

Κι αυτό, διότι ο Εβρίτης τεχνικός αποφάσισε να τους δώσει «off», όλη την Τετάρτη, με το που επιστρέψουν δηλαδή απ’ τα ταξίδια των εθνικών ομάδων τους και να μείνουν με τις οικογένειές τους, απ’ το να ταλαιπωρούνται και να ανεβαίνουν για έξτρα πρόγραμμα στο Κορωπί.

Επειδή όμως δεν θέλει να χάσουν κι άλλη προπόνηση, ενημέρωσε σχετικά πως την Πέμπτη θα πάνε κανονικά στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» για να κάνουν πρόγραμμα αποφόρτισης κι απ’ την Παρασκευή να επιστρέψουν στα… κόκκινα, για το τελευταίο διήμερο προπονήσεων πριν απ’ το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK