"Στο στόχαστρο του Στραματσόνι οι Παλάσιο, Πισάρο"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, οι Ροντρίγκο Παλάσιο και Νταβίντ Πισάρο βρίσκονται στο στόχαστρο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος και θέλει να τους φέρει στον Παναθηναϊκό.

"Στο στόχαστρο του Στραματσόνι οι Παλάσιο, Πισάρο"

Καθημερινά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στα ρεπορτάζ των ιταλικών MME, τα οποία παρακολουθούν στενά την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σημερινό (30/03) δημοσίευμα της ιστοσελίδας " gianlucadimarzio.com" αποκαλύπτει τους ποδοσφαιριστές που ο Ιταλός προπονητής έχει στο στόχαστρο ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο ο Ροντρίγκο Παλάσιο αποτελεί "διακαή πόθο" του Στραματσόνι, ο οποίος θα ήθελε να τον δει στα "πράσινα".

Όμως, η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού της Ίντερ μόνο εύκολη δεν είναι. Γι' αυτό το λόγο οι "νερατζούρι" δεν θα έλεγαν "όχι" στην παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκού του ταλαντούχου Ρέι Μανάι.

Παράλληλα, η περίπτωση του έμπειρου χαφ, Νταβίντ Πισάρο δεν τον αφήνει αδιάφορο τον "Στράμα", παρότι ο Χιλιάνος άσος διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, έχοντας μάλιστα επιστρέψει στη χώρα του και συγκεκριμένα στους Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Πέρα από τα μεταγραφικά ζητήματα, ο Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο Ιταλός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και το προσεχές διάστημα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, Τζουζέπε Μπότσο προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK