Σύσκεψη στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Αρετόπουλου

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του κ. Αρετόπουλου έχουν στον Παναθηναϊκό και προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους.

Σύσκεψη στον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία του Αρετόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με το αποτέλεσμα να αφήνει αρκετές "πληγές". Οι σημαντικότερες ήταν η αύξηση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς, μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι και η αντιμετώπιση που είχε από τον διαιτητή Αρετόπουλο. Ο Τρικαλινός ρέφερι υπέδειξε ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος που σήκωσε διαμαρτυρίες στο πράσινο στρατόπεδο.

Στη διοίκηση ανάμεναν τις εσφαλμένες διαιτητικές αποφάσεις από τον Αρετόπουλο και όπως είχαν προαναγγείλει, προτίθενται να χρησιμοποιήσουν τα νόμιμα δικαιώματα τους. Κατά κύριο λόγο, αυτό σημαίνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του διαιτητή, αν και θα απαιτηθεί ειδική νομική προετοιμασία προκειμένου να υποστηριχθεί η υπόθεση.

Στις επόμενες ώρες, ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει συνεργασία με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, ώστε να σχεδιάσουν οι επόμενες κινήσεις τους. Διότι η διοίκηση οφείλει να είναι προετοιμασμένη για ολική σύγκρουση με την ΕΠΟ, στην περίπτωση που αποφασίσει να καταθέσεις αγωγές στα αστικά δικαστήρια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Τούντορ: "Δεν ήταν εύκολο ματς αλλά είμαι ικανοποιημένος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK