Τα… φιλάκια και τα "καντήλια" του Κομπότη

Τραβήχτηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτές ωστόσο, που… ξεχώρισαν ήταν του μεγαλομετόχου του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος έστελνε… φιλάκια προς άγνωστη κατεύθυνση. Για λίγο όμως, διότι όταν είδε την εικόνα της ομάδας του, άρχισε τα… γαλλικά!

Τα… φιλάκια και τα "καντήλια" του Κομπότη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Κομπότης, συγκαταλέγεται σίγουρα στην κατηγορία των «διαφορετικών» παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά. Λίγο πριν ξεκινήσει σαββατιάτικος (10/9) ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό, ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να στέλνει φιλάκια απ’ τα VIP του Δημοτικού Γηπέδου Λιβαδειάς.

Προς ποια κατεύθυνση; Εκεί που βρίσκονταν οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Στράτος Σωπήλης και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τους οποίους γνωρίζεται χρόνια απ’ την κοινή παρουσία τους στις αίθουσες των συνελεύσεων της Superleague. Μάλιστα κάποια στιγμή, ο «διαχυτικός» Γιάννης Κομπότης, μετά τα φιλιά έπιασε και το μέρος της καρδιάς του, σαν να έλεγε «σας έχω στην καρδιά μου».

Όλα αυτά μέχρι τη σέντρα. Διότι μετά, η εικόνα της ομάδας του, του ανέβασε την… πίεση. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι παίκτες του Λεβαδειακού αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να αλλάξουν δεύτερη ή τρίτη πάσα, ο Κομπότης άρχισε τον… εξάψαλμο και τα «καντήλια» προς συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που τον είχαν βγάλει από τα ρούχα του!

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK