Τα βήματα του Γιαννακόπουλου στην Αγγλία για το "πράσινο" deal

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισπεύδει κι άλλο τις διαδικασίες εμπλοκής του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσει στην Αγγλία, όπου θα μεταβεί για να μιλήσει με το επενδυτικό fund που ενδιαφέρεται και για το "τριφύλλι".

Τα βήματα του Γιαννακόπουλου στην Αγγλία για το "πράσινο" deal

Ο χρόνος ζωής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λιγοστεύει μέρα με τη μέρα, κάτι που γνωρίζει καλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αυτός είναι και ο λόγος που έστειλε επιστολή στην πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου εκφράζοντας επίσημο ενδιαφέρον, ενώ πλέον ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων.

Την Τετάρτη θα μεταβεί ο ίδιος στην Αγγλία (και όχι κάποιος συνεργάτης του) με σκοπό να ενημερώσει το επενδυτικό fund για τις τελευταίες εξελίξεις. Συγκεκριμένα οι άξονες συζήτησης θα κινηθούν γύρω από:

-- Ενημέρωση για την πρώτη προσέγγιση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και την μεταξύ τους ανταλλαγή αλληλογραφίας.

-- Προσπάθεια για άμεση εμπλοκή με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ημερομηνίες και τα χρέη πιέζουν αφάνταστα τον σύλλογο.

-- Νέα ενημέρωση για τις συζητήσεις με τα κυβερνητικά στελέχη για το "Athens Alive" και ποια βήματα πρέπει να ακολουθηθούν από εδώ και πέρα.

-- Επίσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως κάποια βήματα πρέπει να γίνουν νωρίτερα και όχι μετά από τρεις με τέσσερις μήνες. Σε αυτό ρόλο θα παίξει και η αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, που έχει δεσμευτεί να πληρώσει μέρος των χρεών.

-- Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει νέα συνάντηση, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η ρευστότητα. Μέχρι τέλος του μήνα, θα πρέπει να έχουν βρεθεί αρκετά χρήματα για να καλυφθούν διακανονισμοί, τρύπες και μισθολόγια έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την άδεια.

Οι επόμενες δέκα μέρες λοιπόν θα κρίνουν πολλά για το εγχείρημα, κάτι που γνωρίζει καλά ο κ. Γιαννακόπουλος που... τρέχει για να προλάβει το κραχ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK