Θα εκδώσει διαρκείας ο Παναθηναϊκός;

Ο Ολυμπιακός έχει πουλήσει, ως τώρα, περισσότερα από 12 χιλιάδες διαρκείας. Η ΑΕΚ πλησιάζει το φράγμα των 10 χιλιάδων, το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καν εκδώσει...

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΑΡΞΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μισό καλοκαίρι έφυγε, πολύς κόσμος έχει αρχίσει τις διακοπές του, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στο δεύτερο στάδιο.

Τι γίνεται όμως με τα διαρκείας των "πρασίνων";

Την ίδια στιγμή που οι έτεροι του Big-4 καυχιούνται, ο ένας μετά τον άλλον, για το πόσο μεγάλη είναι η ζήτηση, στο "τριφύλλι" η διάθεση δεν έχει αρχίσει καν.

Όπως μάθαμε από έγκυρες πηγές, ούτε καν η τιμολογιακή πολιτική έχει οριστεί ακόμη, κάτι που φυσικά χρεώνεται η διοίκηση Αλαφούζου - όσοι τελοσπάντων έχουν απομείνει σε αυτή κουμαντάροντας το καράβι. Μέχρι κι αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Θα πείτε πως σ' έναν χιλιοταλαιπωρημένο Παναθηναϊκό, που εν μέσω θέρους εξακολουθεί να τραβιέται στα αθλητικά δικαστήρια για υποθέσεις οφειλών και έχει απαγόρευση μεταγραφών, αυτό είναι το λιγότερο.

Αντιλαμβανόμαστε επίσης το φόβο των νυν επιτελών η ζήτηση να είναι τόσο μικρή, λόγω της απογοήτευσης του κόσμου του "τριφυλλιού" για την υπάρχουσα κατάσταση που διαιωνίζεται, και να... ηττηθούν επικοινωνιακά.

Ποιος ωστόσο αποκλείει από όσους θέλουν ν' αγοράσουν την ετήσια κάρτα τους, βοηθώντας από τη μία την ομάδα και εξασφαλίζοντας από την άλλη θέση στα εντός έδρας ματς;

Θα πει κανείς και δικαιολογημένα πως εδώ δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο γήπεδο θα παίζει του χρόνου ο Παναθηναϊκός - με τη Λεωφόρο πάντως να είναι η πιθανότερη στέγη.

Για όσους ενδιαφέρονται πάντως εκτιμάται ότι στα τέλη του Ιούλη - αρχές Αυγούστου θα τυπωθούν τα πρώτα διαρκείας!

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK