Τι δουλειά έχει ο Τζεντίλε στην Αθήνα;

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε εθεάθη στην Αθήνα. Για... βόλτα ή πίσω από το ταξίδι του κρύβεται κάτι άλλο;

Τι δουλειά έχει ο Τζεντίλε στην Αθήνα;

Από μόνη της η άφιξη του Αλεσάντρο Τζεντίλε στην Αθήνα είναι ένα γεγονός που γεννά σενάρια.

Την αποκλειστική πληροφορία μετέφερε πρώτη μέσω twitter η δημοσιογράφος Νίκη Μπάκουλη και κατόπιν έφτασε μέχρι το ιταλικό Sportando.

Η ανάρτησή της ανέφερε: "ο Τζεντίλε προσγειώθηκε σήμερα στην Αθήνα. Τελικός προορισμός;"

Ο Ιταλός γκαρντ-φόργουορντ, αφού δεν προχώρησε η αρχική συζήτηση με την Μπαρτσελόνα, ψάχνει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ως δανεικός από τη Μιλάνο μέχρι το τέλος της περιόδου. Μάλιστα οι Λομβαρδοί είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το συμβόλαιό του για ν' απαλλαγούν από την παρουσία του, αφού το γυαλί έχει ραγίσει και δεν κολλάει.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογικό είναι το ταξίδι του στην πρωτεύουσα να δημιουργεί... πράσινους συνειρμούς. Από νωρίς το όνομα του Παναθηναϊκού ενεπλάκη στους πιθανούς προορισμούς του 24χρονου. Όπως και η Βιτόρια για λογαριασμό της Μπασκόνια. Πόσο όμως αληθινό είναι το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" για τον παίκτη;

Όσο ο Τζεντίλε δεν κλείνει πουθενά, συναντώντας παντού εμπόδια ή κλειστές πόρτες, ας μην αποκλείουμε τίποτα... Ο πατέρας του Νάντο είναι ακόμη ένα στοιχείο που φέρνει πιο κοντά στις δύο πλευρές. Ίσως οι πιθανότητες αυξάνονταν, εφόσον το πρόβλημα του Κέι Σι Ρίβερς δεν ήταν όσο επιπόλαιο (απλό τράβηγμα) αποδείχθηκε τη Δευτέρα. Ακόμη κι έτσι πάντως, όλα είναι ρευστά.

Σημαντική παράμετρος για όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκα: δικαίωμα συμμετοχής έχει στο β' γύρο.

Γ.Ζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK