Τι είπαν στους Κουρμπέλη και Δώνη οι οπαδοί και τι απάντησαν οι παίκτες

Η λογική απαίτηση των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες της ομάδας τους μετά το νέο ναυάγιο στη Λειβαδιά και η υπόσχεση που εκφράστηκε δια στόματος Χρήστου Δώνη.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Φαρμακωμένοι" από την νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Λεβαδειακό, οι οπαδοί των πράσινων είχαν λίγα αλλά σταράτα να πουν στους παίκτες μετά τη λήξη.

Οταν, λοιπόν, τους πλησίασαν οι Κουρμπέλης και Δώνης στην κερκίδα αυτοί τόνισαν το εξής απλό: "Παίζετε σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πονάτε τη φανέλα και να παλεύετε με όλες σας τις δυνάμεις" . Λογική απαίτηση εδώ που έχουν φτάσερι τα πράγματα.

Το τι ειπώθηκε από την πλευρά των παικτών το είπε ο Δώνης στην Nova: "Πήγαμε όλα τα παιδιά και εγώ με τον Κουρμπέλη καθίσαμε λίγο περισσότερο και ζητήσαμε συγνώμη, τους είπαμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει η ομάδα απ' αυτή την κατάσταση.

Σίγουρα ξέρω τι σημαίνει Παναθηναϊκός και τη σημαίνει να πρέπει να πας στο σχολείο και η ομάδα σου να μην έχει κερδίσει και να πρέπει να πας. Λυπάμαι, προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Είμαστε εδώ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε παραπάνω".

Σε ερώτηση για το τι τον συμβουλεύει ο πατέρας του Γιώργος Δώνης, ο Δώνης jr απάντησε: " Ο πατέρας μου ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός, οι συμβουλές που μου δίνει είναι πως πρέπει να βγει η ομάδα απ' αυτή την κατάσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK