Τι είπαν Στραματσόνι και Καλτσάς στη Λεωφόρο

Όποια παρεξήγηση μεταξύ του Ιταλού προπονητή και του επιθετικού του Αστέρα έχει χαθεί στη λήθη. Οι δυο τους μάλιστα είχαν μια κουβέντα στ' αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Τι είπαν Στραματσόνι και Καλτσάς στη Λεωφόρο
Καλτσάς Αστέρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο χρόνος είναι πάντα ο καλύτερος "γιατρός". Και μολονότι πριν και μετά το "διαζύγιο" του Νίκου Καλτσά με τον Παναθηναϊκό στις 25 του περασμένου Ιούνη, υπήρξε έντονη "ψύχρα" (ο παίκτης ευχαρίστησε όταν έφυγε μόνο τον κόσμο, ενώ οι "πράσινοι" στην ανακοίνωση της πώλησής του δεν είχαν ούτε ένα "ευχαριστούμε και καλή συνέχεια" ως είθισται), στην επιστροφή του στη Λεωφόρο το απόγευμα της Κυριακής (2/10), όλα "ξεχάστηκαν".

Και ο ίδιος ο παίκτης χαιρέτησε παλιούς του συμπαίκτες πριν από τη σέντρα και ο κόσμος τον χειροκρότησε θερμά τη στιγμή της αλλαγής του στο 61' και μετά το ματς ο Καλτσάς πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού κι έμεινε για ώρα, έχοντας εγκάρδιες συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" με τους οποίους συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα.

Ο 26χρονος επιθετικός μάλιστα χαιρετήθηκε ακόμη τόσο με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είχε κατέβει στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νίκη και την πρώτη θέση, όσο και με τον ίδιο τον Αντρέα Στραματσόνι. Οι δυο τους μάλιστα τα είπαν για λίγο, με τον "Στράμα" (που επίσης χειροκρότησε θερμά τη στιγμή της αλλαγής του) να του εύχεται καλή συνέχεια στον Αστέρα Τρίπολης.

Για τον Ιταλό άλλωστε δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Καλτσά, απλώς ήταν ειλικρινής μαζί του, ξεκαθαρίζοντας πως απ' τη στιγμή που δεν μπορούσε να κάνει αυτά που ζητούσε στο γήπεδο, δεν μπορούσε να τον υπολογίζει. Κι αυτό πλέον φαίνεται πως το κατάλαβε ο Ελληνας άσος...

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK