Το DeJa Vu του Λουτσιάνο Νέβες

Ο Λουτσιάνο Νέβες έκανε στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο κάτι που είχε να συμβεί ακριβώς πριν από ένα χρόνο στην Πριμέρα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο γκολ που πέτυχε...

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
luciano panathinaikos panionios EUROKINISSI

Αποτέλεσε μία από τις ποιοτικότερες μεταγραφές του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά. Έκανε πολλές κακές εμφανίσεις, ενώ στη συνέχεια τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστού) και έμεινε εκτός για έξι μήνες.

Ο Λουτσιάνο Νέβες επέστρεψε, άφησε πίσω τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου και κόντρα στον Πανιώνιο έδειξε μέρος των ικανοτήτων του. Γκολ στο 35ο λεπτό ( το πρώτο του με τον ΠΑΟ), ενώ στο 38' έβγαλε φανταστική ασίστ στον Λουντ για να γίνει το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα μετά από ένα χρόνο! Ήταν το παιχνίδι της Λεγκανές με την Λας Πάλμας του Έλντερ Λόπες ( παίζει στην ΑΕΚ τώρα), με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 1-0 στο 55' και το 3-0 στο 61ο λεπτό.

Όπως τότε, έτσι και τώρα ο Λουτσιάνο είχε συμμετοχή σε δυο τέρματα σε διάστημα μικρότερο των έξι λεπτών! Λέτε αν είναι σημαδιακό;

News 24/7

24MEDIA NETWORK