Το "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ" απλώθηκε σ' όλο το γήπεδο

To ματς στη Λεωφόρο είχε τελειώσει αλλά ο κόσμος δεν έλεγε να εγκαταλείψει το γήπεδο. Ηθελε να φωνάξει για μία ακόμη φορά ότι "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ" στην ομάδα του.

30/09/2017 Panathinaikos Vs PAS Giannina for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
30/09/2017 Panathinaikos Vs PAS Giannina for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE

Αμέσως μετά το τέλος του ματς στη Λεωφόρο ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλησε να δείξει για ακόμη μία φορά τη στήριξή του στην ομάδα του.

Το χαρακτηριστικό σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ" βγήκε από τα χείλη του συνόλου του κόσμου και παρακίνησε τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο και να ανταποδώσουν μ' ένα ζεστό χειροκρότημα.

Τραγουδήθηκε επίσης το...κλασικό "χόρτο μαγικό" και εν συνεχεία ο κόσμος χειροκρότησε με τη σειρά του τους ποδοσφαιριστές για τη νίκη και την προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το ερώτημα είναι το εξής: Φτάνουν όλα αυτά για να σωθεί ο Παναθηναϊκός; Ο χρόνος να δείξει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK