Το κόλπο του Διούδη που απέτυχε στην Τούμπα

Ποια η τακτική του Διούδη στα πέναλτι του αντιπάλου και ποιος είχε πέσει στην παγίδα που δεν έπεσε ο Κουλούρης. Τι είπε στον επιθετικό του ΠΑΟΚ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού χωρίς να τον... επηρεάσει.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Διούδης ΠΑΟΚ Κουλούρης EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Διούδης έκανε ό,τι μπορούσε για να επηρεάσει την ψυχολογία του Ευθύμη Κουλούρη, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, μετά από χέρι του Ινσούα στη μεγάλη περιοχή.

"Εσύ θα το πάρεις; Ασ' το να το εκτελέσει κανένας άλλος..." είπε στον Κουλούρη ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα από την άλλη γωνία.

Ο κίπερ του Παναθηναϊκού είχε δώσει ξανά τέτοια δείγματα γραφής, καθώς η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του αντιπάλου πριν από την εκτέλεση πέναλτι είναι κάτι που συνηθίζει.

Ως ποδοσφαιριστής του Άρη, σε αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα, είχε προσπαθήσει αρχικά να καθυστερήσει την εκτέλεση του πέναλτι και στη συνέχεια να εκνευρίσει τον εκτελεστή της ομάδας τον Τρικάλων, Γιαννιτσάνη.

Μάλιστα, τότε, είχε καταφέρει το στόχο του, καθώς μπλόκαρε το πέναλτι, και όταν σηκώθηκε έκανε και χαρακτηριστική γκριμάτσα, σαν να έλεγε στον Γιαννιτσάνη "άσε μας τώρα..."

Το στιγμιότυπο μετά το 4'17'':

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK