Οι παναθηναϊκές ατάκες του Ουζουνίδη στους "μάγκες" του και η παγωμάρα με Άλτμαν

Η υποδοχή του Μαρίνου Ουζουνίδη στα αποδυτήρια και τα χαμόγελα που έσβησαν απ' όλων τα πρόσωπα για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Άλτμαν στον χιαστό, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ευαγγέλου έχει μόλις σφυρίξει για τελευταία φορά στο "Γ. Καραϊσκάκης" κι όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του "τριφυλλιού" αγκαλιάζονται και αλληλοσυγχαίρονται για το αποτέλεσμα που απέσπασε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι "αιωνίων" κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, όντας ο ηθικός νικητής του αγώνα.

Όλοι μαζί, ένα κουβάρι… Όλοι πλην ενός, διότι ο Όμρι Άλτμαν παρέμεινε την ίδια στιγμή στο χορτάρι με δάκρυα στα μάτια απ’ τους πόνους, "πληρώνοντας" την υπερπροσπάθειά του στα τελευταία δευτερόλεπτα να διώξει τη μπάλα μπροστά απ’ τον Ρομαό. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που έχει καταλάβει τη "ζημιά" τρέχει δίπλα του πρώτος, σε δευτερόλεπτα όλοι είναι εκεί και τα χαμόγελα είναι πλέον "παγωμένα".

Το ειδικό αμαξίδιο τον παραλαμβάνει κι έξω απ’ τα αποδυτήρια ανεβάζει σε φορείο για να πάει στο ιατρείο του γηπέδου. Μετά στα αποδυτήρια η χαρά παραμένει μεγάλη, αλλά δεν είναι η ίδια, διότι ο Ισραηλινός έχει πάθει μεγάλη "ζημιά". Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης περίμενε έναν-έναν τους παίκτες του για να τους συγχαρεί και μπαίνοντας μετά στα αποδυτήρια τους είπε αμέσως το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του: "Μπράβο σε όλους σας! Είστε μεγάλοι μάγκες!", συμπληρώνοντας αυτό που είπε αργότερα και στη συνέντευξη Τύπου πως "…αποδείξατε πως η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολύ βαριά".

Στη συνέχεια όλοι "έπεσαν" πάνω στον Όμρι Άλτμαν και τον αγκάλιασαν αφιερώνοντάς του το αποτέλεσμα και δίνοντάς του κουράγιο, για τον "Γολγοθά" που τον περιμένει από εδώ και πέρα. Ο 24χρονος επιθετικός βγήκε από τα αποδυτήρια στις 22.35 με πατερίτσες, μαζί με μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και πήγε δεξιά, όπου τον περίμενε η σύζυγός του που ήρθε άρον-άρον με το αυτοκίνητό τους.

Ακολούθως πήγαν στο σπίτι τους για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Κι από τη Δευτέρα (5/3) ξεκινούν τα (πολύ) δύσκολα. Μαγνητική, για να αποκαλυφθεί επ’ ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατό του, επέμβαση έως την Τετάρτη και τουλάχιστον 6 μήνες εκτός δράσης. Την βραδιά που έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού… Πόση γκίνια πια…

News 24/7

24MEDIA NETWORK