Το νέο πλάνο του Παναθηναϊκού

Οι διαφοροποιήσεις στη...μεταγραφική δράση του Παναθηναϊκού μετά την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο, η επικείμενη απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου, το "χοντρό" πακέτο των 1,3 εκ ευρώ που περιμένει κάτοχο και η παράμετρος του Λάνγκφορντ. Ολα για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όπως είχαμε γράψει προ ημερών ,το πλάνο στον Παναθηναϊκό προχωρά με μικρές διαφοροποιήσεις. Ο Θανάσης Αντετοκούμπο αποκτήθηκε, ο Χαραλαμπόπουλος πάει δανεικός και οι "πράσινοι"περιμένουν πλέον αν θα παραμείνει ο Σίνγκλετον.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δώσει το ΟΚ ακόμα και σε νέα πρόταση της ΤΣΣΚΑ και σε λίγες μέρες θα γνωρίζουν αν θα υπάρξει πρόταση από το ΝΒΑ. Με την ανησυχία να υπάρχει πάντως καθώς όλοι είδαν πως έσκασε από το πουθενά πρόταση στον Μπιρτς του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Πασκουάλ και η ΚΑΕ έψαχναν ένα πρωτοκλασάτο σκόρερ σκοπεύοντας να δώσουν και 1,3εκ ή και παραπάνω. Όμως κανείς λόγω ΝΒΑ και Κίνας δεν έρχεται...

Ο Ντιλέϊνι μένει ΝΒΑ και ο Λάνγκφορντ έμεινε ελέυθερος από την Καζάν αλλά δείχνει να προτιμά την Κίνα και τα 2,3εκ! Ο Παναθηναϊκός επίσημα είναι στο 1,3εκ αλλά μπορεί να πάει και κοντά στο 1,8. Το θέμα είναι και τι θέλει ο παίκτης που άλλωστε είναι και στα 34 μην ξεχνάμε.

Ο Αμερικανός δεν έκλεισε τελικά στην Κίνα ακόμα και έτσι στον ΠΑΟ περιμένουν αν θα υπάρξει νέα επαφή και δεν αποκλείουν τίποτα.Αν τώρα δεν προκύψει κάτι θετικό ξαφνικά, ο Πασκουάλ έχει ένα νέο πλάνο. Να αποκτηθεί ο Περπέρογλου που ακόμα δεν έχει υπογράψει στην Χίμκι που ακούστηκε και που με 500χιλ έρχεται λογικά άνετα στην πρώην του ομάδα αφού άλλωστε γνωρίζει και τον Τσάβι.

Και αυτό πως προκύπτει όμως. Από καραμπόλα... Αρχικά με την απόκτηση του Θανάση. Αλλά αν δεν βρεθεί πρωτοκλασάτος Αμερικανός ο Πασκουάλ θα κατεβάσει τον Ρϊβερς στο "2" σχεδόν αποκλειστικά και θα μοιράσει τη θέση εκεί μαζί με τον Παππά και θα προσθέσει και ένα παίκτη των 600-800χιλ.

Που πάντως αν και όλα αλλάζουν άρδην πλέον, δύσκολα θα είναι ο Γκριν που ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε με ποστ ότι δεν ενδιαφέρει.Αν και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει. Ο Κρόφορντ που ακούστηκε είναι ακριβός (1,3εκ), χωρίς γνώση της Ευρώπης και δεν θεωρείται και πάικτης που κάνει τη διαφορά.

Συνεπώς ο ΠΑΟ θα περιμένει μήπως αλλάξει κάτι με τον Λάνγκφορντ, ειδάλλως θα πάει σε μια λύση με την απόκτηση δύο παικτών με το διαθέσιμο 1,3εκ. Με τον Περπέρογλου πρώτη επιλογή για το "3"για να κατέβει στο "2" ο Ρίβερς και να έρθει και ένας ακόμα παίκτης εκεί και αν βγει έχει καλώς. Και με την ομάδα ανοιχτή για αλλαγή μέσα στην σεζόν φυσικά.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK