Το νούμερο που θα διαλέξει ο Παπαπέτρου...

Θα κρατήσει το "6" που είχε φεύγοντας από Ολυμπιακό και έχει μείνει "ορφανό" στον Παναθηναϊκό ή θα προτιμήσει κάποιο άλλο, κάνοντας μια νέα αρχή στην καριέρα του; Ποιοι είναι οι αριθμοί που τον συντροφεύουν στην μπασκετική διαδρομή του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση. Αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού και ζυγίζοντας τα δεδομένα επέλεξε να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού, κρίνοντας πως, αυτή τη στιγμή, ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Τα διλήμματα όμως δεν τελειώνουν εδώ για τον 24χρονο φόργουορντ. Το επόμενο θα έρθει μαζί με τις υπογραφές. Ποια φανέλα θα κουβαλάει στις πλάτες του πλέον;

Στον Πειραιά η παρουσία του δεν συνδέθηκε μονάχα μ' έναν αριθμό. Διότι όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2013, αφήνοντας το Τέξας πρωτόπαιξε με το Νο9. Κρατώντας το μάλιστα δύο σεζόν.

Η αλλαγή και η αντιστροφή του 9 σε 6 έγινε τη σεζόν 2015-16, όταν το άφησε ο Μπράιαντ Ντάνστον φεύγοντας για την Εφές. Έκτοτε και για τρία χρόνια στο μεγάλο λιμάνι αυτό ήταν που τον συνόδευσε στο και αποτυπώθηκε στη μνήμη πολλών ως το αγαπημένο του.

Τώρα είναι η στιγμή ν' αποφασίσει ποιον αριθμό θα πάρει στον Παναθηναϊκό. Το 6 είναι διαθέσιμο. Το είχε πέρυσι ο Πέιν που δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του "τριφυλλιού".

Ποιος όμως μας λέει πως δεν θ' αλλάξει; Το 9 είναι επίσης ένα νούμερο που δεν "ανήκει" σε κανέναν. Όπως και το 10 που είχε παραδοσιακά ο πατέρας του τα (εννέα) χρόνια που έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Το νούμερο που θα διαλέξει ο Παπαπέτρου...

Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να έχει είναι το 19, νούμερο που φοράει στην Εθνική, αφού κάτοχός του είναι ο Λεκαβίτσιους (που έμεινε). Ούτε το 33 που είχε στους Λόνγκχορνς, τη μια χρονιά που έπαιξε στο αμερικάνικο κολέγιο, αφού ο Νικ Καλάθης δεν το αφήνει, φυσικά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK