To plan Β του Παναθηναϊκού και το κατέβασμα του πήχη

O Παναθηναϊκός κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών του για τις υπόλοιπες μεταγραφές της ομάδας και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. Τι μπορούν να κάνουν οι πράσινοι από εδώ και πέρα.

To plan Β του Παναθηναϊκού και το κατέβασμα του πήχη

Έκανε πελώρια πρόταση για τον Σλούκα. Έστρωσε χαλί με εκατομμύρια ευρώ στον Μάντζαρη. Προσπάθησε να τινάξει τη μπάνκα στον αερα με μυθικές προτάσεις στον Μπογκντάνοβιτς, τον Ουαναμέικερ και τον Λάνγκφορντ. Και τελικά θα αρκεστεί σε ότι διαθέσιμο βρει γιατί «τους καλούς τους παίκτες τους παίρνουν το ΝΒΑ και η Κίνα».

Ήδη άρχισε να ετοιμάζεται το… έδαφος και να χαμηλώσει ο πήχης των προσδοκιών από τον Παναθηναϊκό που λέγεται ότι μετά την απώλεια και του Λάνγκφορντ στρέφεται στο Plan B που έχει ως εξης: Να αποκτηθούν δύο (πιο… φτηνοί) ξένοι γκαρντ για να καλύψουν το κενό του Μάικ Τζέιμς.

Βέβαια, το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι το πόσους ξένους θα εχει τη νεά σεζόν ο Παναθηναϊκός. Ηδη μετράει πέντε. Λεκαβιτσιους, Γκάμπριελ, Γκιστ, Ρίβερς συν τους Σινγκλετον και Φελντέιν (έχει συμβολαιο και για του χρονου). Αν φύγει ο «Σινγκ» τότε θα πρέπει να αποκτηθεί ξένος ψηλός οπότε όπως και να ‘χει δύο θέσεις γκαρντ δεν περισσεύουν.

Ν.Ν

News 24/7

24MEDIA NETWORK