Το "πράσινο" τρίγωνο των Ντένμον, Γκάμπριελ και... Σάλεϊ

Τι σχέση μπορεί να έχουν οι συμπαίκτες πλέον στον Παναθηναϊκό Κένι Γκάμπριελ και Μάρκους Ντένμον μαζί με έναν πρώην πρωταθλητή του ΝΒΑ που φόρεσε την πράσινη φανέλα; Δείτε τα videos και θα καταλάβετε…

BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Είναι τέλη Μαρτίου του 2012 και στη Νέα Ορλεάνη έχουν αρχίσει οι εκδηλώσεις για το Final-4 του NCAA. Μία από αυτές είναι και ο διαγωνισμός καρφωμάτων για παίκτες κολεγίων, με τον Κένι Γκάμπριελ να συμμετάσχει ως ένας εκ των οκτώ διαγωνιζόμενων.

Ο Kenny-G του Παναθηναϊκού, στο 2ο κάρφωμά του ζητάει τη συνδρομή ενός αντιπάλου του στο παρκέ. Ποιου λέτε; Του Μάρκους Ντένμον, ο οποίος τον βοηθάει (έστω και με τη 2η προσπάθεια) να πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό κάρφωμα το οποίο φυσικά και βαθμολογήθηκε με άριστα "10" από την κριτική επιτροπή.

Μέλος της οποίας έτυχε να είναι ο Τζον Σάλεϊ, πάλαι ποτέ πρωταθλητής του NBA με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τη σεζόν 1996-97 παίκτης του Παναθηναϊκού!

Γκάμπριελ και Ντένμον συνεργάστηκαν ξανά στον ημιτελικό του διαγωνισμού με ακόμη ένα πιο εντυπωσιακό κάρφωμα, αλλά τελικά ο Γκάμπριελ δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK