Το σακάκι του Παϊρότζ έχει την δική του... ιστορία

Τι ενώνει τον Πιεμπονγκσάντ με τον ΠΑΟ και την προηγούμενη ομάδα, στην οποία έγινε χορηγός; Όσο και αν ακούγεται απίστευτο πρόκειται για το μπλε καρό σακάκι, που πρέπει να αποτελεί... φετίχ για τον Ταϊλανδό, κάθε φορά που συζητάει για ένα μεγάλο deal. Έλα όμως, που είναι... αγαπημένο και του Μελισσανίδη (PHOTOS).

Το σακάκι του Παϊρότζ έχει την δική του... ιστορία

Το καλοκαίρι του 2017 ο... ειδικός στις αγοραπωλησίες ομάδων και όχι μόνο, ο μπρόκερ Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, έγινε ο βασικός σπόνσορας της Μαλαισιανής ομάδας Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ ΦΚ.

Η ομάδα μπορεί να σας ακούγεται άγνωστη, ωστόσο εκεί αγωνίζονται δυο πρώην... Έλληνες. Ο Μάρκος Αντόνιο, που τη σεζόν 08/09 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που το 13/14 φόρεσε την φανέλα του "τριφυλλιού".

Αυτό είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που ενώνει τον Ταϊλανδό επενδυτή με τον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι, όμως, το δεύτερο; Το μπλε καρό σακάκι, φυσικά που φορούσε όταν έκλεισε το deal με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Μαλαισίας, το ίδιο, δηλαδή, που φορούσε και στη συνάντησή του το Σάββατο με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Θα αποδειχθεί... γούρικο το μπλε καρό σακάκι του Παϊρότζ και για τους "πράσινους" που ψάχνουν τρόπο να βάλουν ξανά το τρένο στις ράγες της επιτυχίας; Ο χρόνος θα το δείξει...

ΤΟ... ΤΥΧΕΡΟ ΜΠΛΕ ΚΑΡΟ

Το σακάκι του Παϊρότζ έχει την δική του... ιστορία

Για την ιστορία πάντως, παρόμοιο σακάκι (σε λίγο διαφορετική απόχρωση και διαφορετικό ύφασμα) είχε λανσάρει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον φωτογραφικό φακό της Eurokinissi να τον απαθανατίζει με το συγκεκριμένο ένδυμα τόσο σε ραντεβού του προ οκταετίας με τον Αντώνη Σαμαρά και τον αείμνηστο πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σταύρο Νταϊφά, όσο και στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2009

Το σακάκι του Παϊρότζ έχει την δική του... ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK