Το VIDEO του Αναστασίου που "συσπείρωσε" τον Παναθηναϊκό

Ένα ξεχωριστό τρόπο επέλεξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, για να εμπνεύσει και να συσπειρώσει τους παίκτες του λίγο πριν από τον αγώνα με την Καλλονή.

Το VIDEO του Αναστασίου που "συσπείρωσε" τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό ήταν βαρύ μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα για τα πλέι οφ του Europa League. Γι' αυτό το λόγο, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του πριν την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί, ο Αναστασίου δημιούργησε, σε συνεργασία με τον τεχνικό της ΠΑΕ, Λάμπρο Αβράμη ένα VIDEO διάρκειας 8 λεπτών, το οποίο και το έδειξε στους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Κυριακής (30/08).

Στο συγκεκριμένο VIDEO υπήρχαν πλάνα με παλιότερες φάσεις από μεγάλες στιγμές της τελευταίες τριετίας, "παντρεμένα" με άλλα πλάνα και λόγια που έμειναν στην ιστορία από σπουδαίες ταινίες του παρελθόντος!

Για την προετοιμασία του DVD χρειάστηκαν 17 ώρες (!), ενώ με αυτό τον τρόπο ο 42χρονος τεχνικός θέλησε να αγγίξει την ψυχή των παικτών του, να τους συσπειρώσει και να κάνει ξανά την ομάδα μία γροθιά εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK