Τον χάνει τζάμπα ο Παναθηναϊκός, τον κοιτάζουν οι άλλοι (τρεις)...

Πολύ δεν έχει παίξει και τη στιγμή που η οικονομική προσφορά των "πρασίνων" για ανανέωση του συμβολαίου του δεν τον καλύπτει, ο Στέφανος Ευαγγέλου ετοιμάζει βαλίτσες γι' αλλού. Πώς εμπλέκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, σε ποια φάση βρίσκεται η ΑΕΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Στέφανος Ευαγγέλου EUROKINISSI

Τον χαρακτηρίζουν... Διόσκουρο του Παναγιώτη Ρέτσου, αφού μαζί ξεπετάχτηκαν στα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων και πολλοί πιστεύουν ότι εύκολα μπορεί να φέρει εξίσου πολλά χρήματα από ομάδα του εξωτερικού, αν τον δουν να παίζει. Ως εκ τούτου ο συνδυασμός ποιότητας, εξέλιξης και μεταπωλητικής αξίας κάνουν ελκυστικό το πρότζεκτ του Στέφανου Ευαγγέλου.

Ο 19χρονος στόπερ δεν θα μείνει στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον εμπιστεύτηκε επηρεασμένος από τον ατζέντη του (και πρώην άτυπο τεχν.διευθυντή), Ντίνο Διαμαντόπουλο. Όπως και να 'χει, ο πιτσιρικάς αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης και να τραβήξει το δρόμο του.

Ως ελεύθερος μάλιστα. Σημείο - κλειδί για όσες ομάδες ενδιαφέρονται. Και δεν είναι λίγες.

Όπως λέγεται, ο Ευαγγέλου δεν αφήνει ασυγκίνητους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι αμφότερων βλέπουν στο πρόσωπό του μια ανάλογη περίπτωση με το νυν άσο της Λεβερκούζεν, ο οποίος χρυσοπληρώθηκε για να γίνει κάτοικος Γερμανίας.

Για τον Ευαγγέλου, ωστόσο, που δεν θέλει μόνο ένα καλό συμβόλαιο, αλλά κυρίως να παίζει, έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Παναιτωλικός, δυο ομάδες που του εξασφαλίζουν φανέλα βασικού, την ίδια στιγμή που λοξές ματιές ρίχνει ακόμη και η ΑΕΚ...

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK