Τόσα θα πάρει ο Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό

Το Contra.gr αποκαλύπτει τα χρήματα που θα πάρει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ως αποζημίωση για το "διαζύγιο" με τον Παναθηναϊκό.

Τόσα θα πάρει ο Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι "πράσινοι" δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Βλέπετε, εκκρεμεί το ποσό που θα λάβει ο Σέρβος προπονητής από το τριφύλλι ως αποζημίωση για το "διαζύγιο" με την ΚΑΕ.

Ο πρώην πλέον τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω βρίσκεται αυτές τις μέρες ξανά στη χώρα μας, θα πάρει από τους Κυπελλούχους ένα ποσό της τάξεως των 500 χιλιάδων ευρώ. Κάτι παραπάνω από τα μισά θα τα λάβει μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα και τα υπόλοιπα τον Ιούνιο.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά! Ο Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να αποζημιωθούν πρώτα οι συνεργάτες του και ύστερα να πάρει σειρά εκείνος, θα χάσει ελάχιστα λεφτά από τη συνεργασία που είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι, αφού έχει αυτό που λέμε "solid" συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως προβλεπόταν ότι σε περίπτωση διακοπής συνεργασίας με τον σύλλογο, θα πάρει το 1/3 των συνολικών του αποδοχών. Άρα μιλάμε συνολικά για κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο!

Αν μη τι άλλο, ο Σέρβος είχε συμφωνήσει για ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να μην τηρήθηκε έως τέλους, μετά την παύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο ίδιος όμως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό με ανεβασμένο τον τραπεζικό του λογαριασμό, αφού είναι λίγα τα χρήματα εκείνα που θα χάσει.

Στ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσάρλυ: Το τριήμερο της ντροπής
Θέμης Καίσαρης: Η ευλογία και η κατάρα του Ομπράντοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK